Home > Voorstelling > Historisch overzicht
Nouveau site Ecolair en ligne

Bienvenue sur le nouveau site Ecolair !

(...)
lire la suite...
Documentations

Mise en ligne des documentations Ecolair au format pdf (accès réservé aux membres)

(...)
lire la suite...
Traduction

Le site est en cours de traduction et serra disponible en Anglais,Néerlandais et Allemand dans les semaines à venir.

(...)
lire la suite...
Recherche technico-commercial

Ecolair est à la recherche d'un nouveau délégué technico-commercial pour renforcer son équipe de vente.

 Intéressé(e) (...)
lire la suite...30 jaar ervaring in airconditioning en klimaatregeling.

Ecolair werkt reeds 30 jaar in het domein van airconditioning en klimaatregeling. de uitvoering van klimaatregelingsprojecten kregen we te maken met vragen naar de implementatie van een geurbehandelingssysteem via het luchttoevoersysteem. We hebben dus tal van onderzoeken uitgevoerd om aan deze nieuwe vraag te beantwoorden.

Ons onderzoek naar de behandeling en neutralisering van geuren.

Deze onderzoeken hebben ons in de richting van de Verenigde Staten en Canada geleid, waar een basisproduct op basis van o.a. etherische oliën wordt gebruikt voor het behandelen van geurproblemen die het gevolg zijn van de ontbinding van biologische stoffen door bacteriën. Dit product onder de naam AirSolution kende een groeiend succes en wordt vervaardigd door de onderneming Sager Industries. Deze bezit hierop de licenties en zorgt voor de commercialisering op het Noord-Amerikaanse continent.

In 1993 verkreeg de huidige leiding van Ecolair een exclusieve vertegenwoordigingsovereenkomst voor producten van het bedrijf Sager in België en in het Groothertogdom Luxemburg.

Nieuwe installaties in Gellingen.


Door de groei van de onderneming werd in 2011 het bedrijf Ecolair opgericht in het economische handelsgebied van Ath-Gellingen, halverwege tussen Brussel en Frankrijk.

De voornaamste klanten van Ecolair zijn bedrijven die actief zijn in uiteenlopende domeinen zoals afvalstoffenbeheer, waterzuivering, de voedingssector, composteercentra , enz...